ANDRE AKTIVITETER

UNG I NORGE

Ung i Norge er en diskusjonskveld som Norsk Start tilbyr enslig mindreårige flyktninger bosatt i Trondheim. Dette skal være en kveld hvor unge flyktninger skal kunne diskutere aktuelle temaer, bekymringer og spørsmål rundt det å være ung i Norge i trygge omgivelser, og kunne få hjelp, råd og svar på eventuelle spørsmål av norske studenter dersom de ønsker det.

Ung i Norge skal være en arena for erfaringsutveksling og diskusjon. Vi ønsker å belyse at det ikke finnes fasitsvar på hvordan man får seg venner eller kjæreste, eller rett og slett hvordan det er å være ungdom. Diskusjonen ledes av frivillige studenter fra Norsk Start.

Ung i Norge ble dette semesteret arrangert 18. april på Dialogsenteret. Denne kvelden diskuterte vi temaene vennskap, kjønnsforskjeller og kjærlighet. Vi jobber nå med å utvikle enda en Ung i Norge-temakveld, med fokus på ytterligere temaer som opptar unge. Du kan lese mer om hvordan Ung i Norge-kvelden den 18. april gikk her.

FOTBALLGRUPPA

Røde Kors arrangerer ukentlige fotballtreninger for flyktninger i Autronichallen på Lade, og Norsk Start bidrar med frivillige norsktalende studenter på treningene. Fotballtreningene er lavterskel og mest for gøy, og krever ingen bakgrunnsferdigheter. Alle som måtte ønske å bli med på fotballtrening (både norske studenter og bosatte flyktninger) er hjertelig velkomne til å bli med, og det krever ingen påmelding. Det stilles ingen krav til medlemskap i hverken Norsk Start eller Røde Kors.

Ta med innesko og vannflaske.

Sted: Autronichallen

Tid: Fredager 17:45-20:00

ANDRE AKTIVITETER

I tillegg til de faste tilbudene våre gjennom samtalemøtene og mentorprosjektet, arrangerer Norsk Start også andre aktiviteter i løpet av semesteret.

Høstsemesteret 2018 inviterer vi blant annet til skogstur, museumsbesøk, spillkveld og arrangerer et arrangement i samarbeid med litteraturhuset i Trondheim. Mer info om disse arrangementene finner du på vår facebookside.

IMG_9856 

Reklamer
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close